Како функционира Купуваме.мк

Купуваме.мк функционира едноставно: Одбери понуда -> Купи купон -> Користи и уживај.

Не е неопходно да креираш профил за да купуваш на Купуваме.мк: Доволно е само да го внесеш твоето име и email адреса пред плаќањето со картичка.

За да бидеш во тек со најновите понуди, зачлени се за добивање на нашиот Newsletter.