Како да платам

Плаќањето на Купуваме.мк е можно единствено со кредитна картичка.

Ова е наједноставниот и најбрз начин на плаќање.


Брзо, едноставно и сигурно

За купување на било која од нашите понуди, не ви е потребна предходна регистрација.

Едноставно ја избирате понудата која сакате да ја купите, го внесувате вашето име и вашата e-mail адреса и кликнувате на "Плати со картичка".

По извршеното плаќање, купонот автоматски се испраќа на вашата e-mail адреса, по што можете веднаш да го искористите.